Het online netwerk voor de medisch professional 


Om kennisdeling te vereenvoudigen, heeft iDoctor in samenwerking met medisch professionals ‘The network for medical professionals’ ontwikkeld. Een online netwerk met diverse functionaliteiten die het delen van kennis vereenvoudigen. Een aantal specialismen zijn nu toegankelijk.
Klik hier om te zien of uw specialisme beschikbaar is.
Als dit niet het geval is, kunt u dat kenbaar maken door het contactformulier in te vullen en te verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veilig en persoonlijk
In een beveiligde omgeving kunnen medisch professionals, na het aanmaken van een persoonlijk profiel, efficiënt publiceren.
Wordt zelf uitgever en publiceer een casus of koppel een publicatie vanuit Pubmed aan uw persoonlijke profiel.
Of start een discussie en nodig uw collega’s uit in drie eenvoudige stappen. Kennis delen wordt zo sneller en efficiënter.
Via het iDoctor netwerk deelt u snel waardevolle informatie met uw collega’s.

Internationaal
Ontstaan in Nederland, zijn de netwerken van iDoctor voorbereid voor om internationaal kennis uit te wisselen. Vandaar dat de navigatie in het Engels is. U kiest zelf in welke taal u publiceert, maar voor een groter bereik is publiceren in het Engels uiteraard de beste keuze.

Eenvoudig uploaden
De oranje Publish-button is het startpunt voor het uploaden van bijvoorbeeld een casus, blog, poster, slides of video. De link met Pubmed maakt het mogelijk publicaties direct aan uw profiel toe te voegen.

Partner worden
Elke medisch professional kan gratis een persoonlijk profiel aanmaken om kennis te delen. Daarnaast is het voor gezondheidscentra, ziekenhuizen en branchegerelateerde organisaties mogelijk om Partner te worden van het netwerk. Voor de medische- en farmaceutische industrie bieden we ook interessante communicatiepakketten aan. Klik hier voor meer informatie.

Bereik uw doelgroep: de voordelen van partner worden  

Wil u de medisch professional optimaal bereiken? iDoctor adviseert u welke elementen in uw specifieke situatie kunnen bijdragen aan het optimaliseren van uw marketingdoelstelling. Door onze ervaring kunnen wij in overleg met u een geschikt pakket met activiteiten samenstellen. Daarbij houden wij rekening met het beschikbare budget. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel +31 30 7603620

“Wij kennen de dokter en de dokter kent ons.” Deze uitspraak vat onze manier van werken perfect samen. Bij iDoctor weten we namelijk hoe de arts werkt en denkt omdat veel onze projectleiders ook medisch professionals zijn. Ook samenwerken met iDoctor?