Mediamed is het nieuwe platform van iDoctor, de bekende medische uitgeverij. Op dit unieke platform zetten wij contentsharing centraal, om de medisch specialist een middelpunt te bieden waar zoveel mogelijk relevante onafhankelijke content samenkomt.

Naast het grote aanbod van door iDoctor ontwikkelde content, plaatsen wij zoveel mogelijk relevante content betreffende nieuws, artikelen, geaccrediteerde fysieke en digitale nascholing en congresnieuws van verschillende aanbieders op Mediamed. Dit om uw zoektocht te verkleinen en u zo snel mogelijk, zoveel mogelijk gewenste content te bieden.
Onze missie is het u gemakkelijk te maken! Om die reden werken wij er de komende tijd verder aan, u van het meest complete aanbod te voorzien. Wij zullen steeds het aantal specialismen op Mediamed, verder uitbreiden.
Sinds de oprichting in 2008, heeft iDoctor zich ontwikkeld tot prettige en betrouwbare samenwerkingspartner voor verenigingen, beroepsorganisaties, medisch specialisten en farmaceutische bedrijven. Onze content komt inhoudelijk onafhankelijk tot stand in samenwerking met bovengenoemde partners. Daarnaast zijn wij uitgever van het succesvolle en onafhankelijke Nascholingsmagazine voor verschillende medische specialisaties, welke u ook op Mediamed kunt vinden.

Voor al onze oplossingen zoeken wij actief de samenwerking met het zorgveld. Wij zijn dan ook een bekend gezicht bij medisch specialisten, en kunnen rekenen op enthousiaste samenwerkingen binnen onze projecten. Met u, door u en voor u, komen we gezamenlijk tot de beste content!

Klik hier om naar Mediamed.nl te gaan.