Leerzame en spraakmakende e-learning

iDoctor heeft veel ervaring met de productie van spraakmakende e-learning. Ons aanbod is divers en uiteraard geaccrediteerd.

Live en on demand webinar

Webinars worden naar aanleiding van een congres geproduceerd, uiterlijk 2 weken nadat het congres heeft plaatsgevonden. Het draaiboek wordt gemaakt door een van onze medisch journalisten. Als leidraad voor het webinar maken wij, indien voorhanden, gebruik van video-interviews die tijdens het congres zijn gemaakt. Deze interviews worden besproken door een panel, bestaande uit KOL’s; zij vertalen deze informatie vervolgens naar de klinische praktijk. De uitzending wordt in een professionele studio opgenomen en live uitgezonden, waarna de opname direct en on demand beschikbaar is.

Naast de congreswebinars bieden wij ook live stand alone webinars. Het onderwerp wordt in onderling overleg afgestemd en de werkwijze voor de uitzending is hetzelfde als voor de congreswebinars.

Geaccrediteerd, voor een half uur of 1 uur

Round table

Het onderwerp voor de round table wordt in onderling overleg bepaald en het draaiboek hiervoor wordt door een van onze medisch journalisten samengesteld. In de studio zit een panel, dat onder toeziend oog van een gespreksleider de discussie aangaat. Afhankelijk van het gekozen format is het mogelijk om achteraf videofragmenten toe te voegen aan de productie, waarna de opname omgebouwd wordt naar een e-learningmodule.

Geaccrediteerd, voor een half uur of 1 uur

Van congres naar e-learning

Voor deze productie kunnen wij tijdens een congres sessies of presentaties filmen. Daarnaast is het mogelijk om materiaal van een derde partij te gebruiken. U maakt de keuze uit het beschikbare materiaal, waarna wij dit omzetten naar een e-learningmodule. Hierbij maken wij gebruik van de originele slides.

Geaccrediteerd, voor een half uur of 1 uur

Lecture

In deze presentatie behandelt een spreker 1 specifiek onderwerp, op basis van een draaiboek dat in overleg is opgesteld door een van onze medisch journalisten. Bij deze productie is het mogelijk om hoogwaardige materiaal, zoals bewegende MRI-beelden, in te zetten. Daarnaast kunnen korte video’s en slides aan de presentatie toegevoegd worden.

Geaccrediteerd, voor een half uur of 1 uur

Casuïstiek

De meest gewaardeerde nascholingen, gebaseerd op de klinische praktijk. 

Geaccrediteerd, voor een half uur of 1 uur