iDoctor, de full service medische contentspecialist

Met ruim 35 jaar ervaring in het uitgeven van medische content en medische educatie zijn wij een betrouwbare partner in de ontwikkeling van educatieve inhoud. We benutten onze ervaring en expertise in al onze projecten, met een speciale focus op online elementen zoals e-learning.

We hebben goede kennis van onze doelgroep, een waardevol netwerk en een sterke reputatie. Onze aandacht gaat uit naar effectiviteit, kwaliteit en relevantie. Indien gewenst kunnen we projecten als ‘white label’ verzorgen, zodat deze moeiteloos ge├»ntegreerd kunnen worden in uw eigen platform en huisstijl.

Naast maatwerkprojecten bieden we via ons online platform Mediamed.nl aanvullende mogelijkheden om uw bereik te vergroten, zoals het plaatsen van advertorials en banners. Onze succesvolle Mediamed e-mailnieuwsbrieven en LinkedIn-activiteiten maken ons serviceaanbod compleet.

Met ons geavanceerde dashboard kunnen we u inzicht geven in de statistieken van uw content en campagnes, inclusief diverse parameters, kliks, views en daarmee samenhangende KPI’s.

We produceren ook voor de Belgische markt in zowel het Vlaams als het Waals-Frans. Andere talen zijn uiteraard ook mogelijk.

 

Geschiedenis

Sinds de oprichting van iDoctor hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare samenwerkingspartner voor wetenschappelijke beroepsorganisaties, individuele medische professionals en farmaceutische bedrijven. Onze content komt inhoudelijk tot stand in samenwerking met deze partners. iDoctor past meer dan 35 jaar ervaring in medisch uitgeven en medische educatie op haar producties toe.

Samen groeien? Bespreek de mogelijkheden met ons


Neem contact op