Veelzijdige videoproducties

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, daarom produceert iDoctor sinds 2005 videoproducties in diverse formats. Inmiddels hebben we al meer dan 800 producties gemaakt, van congresverslaglegging en journaals, tot intercollegiale rondetafelgesprekken, patiënteninformatie en documentaires.

Congresjournaal

Voor deze productie worden Nederlandse congresbezoekers, voorafgaand aan het congres, benaderd voor een interview op locatie. De onderwerpen variëren van een presentatie of poster tot een sessie waarbij zij betrokken zijn. Bij de keuze voor het onderwerp kijken we vooral naar de toepasbaarheid in de Nederlandse praktijk.

(Twee)maandelijks videojournaal

Dit videojournaal bestaat uit maximaal 4 onderwerpen en duurt ongeveer 2 minuten. iDoctor verzorgt een lijst met onderwerpen ter selectie, deze kunt u desgewenst aanvullen. Vervolgens worden de geselecteerde onderwerpen door een medisch journalist uitgewerkt. Het journaal wordt gepresenteerd door een ervaren presentatrice.

Videoregistratie

Dit betreft een interview of presentatie, met als doel om een complex onderwerp uit te diepen. Bij een interview bevragen we in binnen- en buitenland KOL’s over een onderwerp, aan de hand van een vooraf opgesteld script. Voor de presentatie maken we een opname, waarbij een gerenommeerd spreker een onderwerp uit een lezing behandelt. Zowel het interview als de presentatie kunnen we naar wens uitbreiden met slides.

Congresregistratie

Tijdens een congres kunnen we presentaties of sessies, zoals integrale lezingen, vastleggen. Deze kunnen we desgewenst aanvullen met relevante slides. Ook de productie van een sfeerimpressie, afgewisseld met interviews, behoort tot de mogelijkheden.