Videoproducties

Onze veelzijdige videoproducties brengen sfeer, inhoud en voegen beeld en geluid samen. Waar een enkel beeld meer zegt dan duizend woorden, vertelt een video nog veel meer. Sinds 2005 hebben we daarom in allerlei verschillende vormen meer dan 1.100 video’s gecreëerd. Van rondetafelgesprekken tot documentaires. Dit zijn de meest ingezette vormen:

Congresjournaal

Kiest u voor een congresjournaal in binnen-of buitenland, dan benaderen we ter plekke Nederlandse bezoekers voor een interview. Dat interview kan bijvoorbeeld gaan over een presentatie of sessie die zij hebben bijgewoond en is vooral gericht op de toepasbaarheid in de Nederlandse situatie.

Videojournaal

Ons videojournaal duurt maximaal 2 minuten, verdeeld over vier onderwerpen. Wij leveren daarvoor een lijst met onderwerpen bij u aan, die u eventueel kunt aanvullen. Daarna werkt een medisch journalist het journaal uit, waarna een ervaren presentatrice het presenteert. 

Video registratie

Een complex onderwerp uitdiepen? Dat kan met een interview waarin we een key opinion leader ondervragen over een onderwerp. Een alternatief is een presentatie waarbij een spreker en onderwerp uit een lezing behandelt. Beide vormen zijn uit te breiden met aanvullende informatie.

Congresregistratie

We kunnen tijdens een congres presentaties of sessies vastleggen, die eventueel aan te vullen zijn met extra informatie. Ook een sfeerimpressie kunnen we verzorgen, eventueel afgewisseld met interviews.

Casus

iDoctor is op toonaangevende internationale congressen aanwezig om daar de aanwezige Nederlandse medische professionals te interviewen. We vragen naar de belangrijkste aspecten die tijdens een van de vele lezingen aan bod zijn gekomen. Ook diegenen die een poster hebben gepresenteerd kunnen collegae bijpraten. 

1

binnen- of buitenlands congres

3

gemiddeld 3 dagen op locatie

10

gemiddeld 10 video-interviews per dag opnemen

1

en aan het einde van elke dag publiceren

Onze diensten

Van e-learnings tot offline producten, al onze producties kunnen geplaatst worden op Mediamed: Ons platform waarop het draait om het delen van onafhankelijke informatie voor de medisch specialist.

Videoproducties

Omdat bewegend beeld nog veel meer zegt dan duizend woorden.

E-learning

Van webinar tot congres. Onze e-learnings zijn divers én geaccrediteerd.

Contentproducties

Van nieuwsbericht tot casestudies. We produceren al uw content op aanvraag.

Offline producties

Hand-outs, magazines, toolkits én maatwerk. Maak een blijvende indruk met print.

Podcasts

Podcasts zijn niet meer weg te denken als bron van ontspanning en informatie.

Samen groeien? Bespreek de mogelijkheden met ons