Offline producties

Hand-outs, magazines, toolkits en maatwerk. We leveren naast het brede pakket aan online producten ook offline producten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Nascholingsmagazines

Wij produceren diverse onafhankelijke  nascholingsmagzines. Hierbij bepaald een gast-hoofdredacteur (een medisch specialist in het vakgebied)  samen met collegae en onze medische redactie de onderwerpen. Deze onderwerpen worden door onze medische redactie uitgewerkt tot lezenswaardige artikelen. Een selectie van deze artikelen kan worden verwerkt tot een e-learning waarvoor accreditatie wordt aangevraagd.

Deze nascholingsmagazines maken wij ook in opdracht, gebaseerd op een specifiek thema dat voor de opdrachtgever relevant is.

Toolkit fysieke nascholingen

Een toolkit voor do it yourself-nascholingen ontwikkelen we op basis van e-learning, of op basis van aangeleverde input. Deze toolkit bestaat uit handleidingen voor docent en deelnemers en een PowerPointpresentatie. De redactieraad bestaat uit 2 tot 3 healthcare professionals. Een van onze medisch journalisten is verantwoordelijk voor tekstredactie.

Congresverslag of hand-out

Samen met u bepalen we het onderwerp voor het congresverslag of hand-out. Een medisch journalist bezoekt het congres en schrijft het verslag van de sessies/persconferenties. We kunnen ook transcripties van video-interviews plaatsen in de hand-out. Wilt u ook een online versie , dan verzorgen we dat ook graag.

Maatwerk

Staat er niet tussen wat u zoekt, neem dan contact met ons op! We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Casus

In samenwerking met een psychiater en huisarts ontwikkelden we een nascholing, die zowel als e-learning is te volgen, als op locatie kan worden gegeven.
Het script is verwerkt tot een praktische handleiding die kan worden ingezet bij de inhoudelijke presentatie voor collegae. Toetsen en tussentijdse vragen zijn beschikbaar om interactief kennis uit te wisselen. Uiteraard kunnen de deelnemers op een geschikt moment alsnog de e-learning volgen.

Onze diensten

Van e-learnings tot offline producten, al onze producties kunnen geplaatst worden op Mediamed: Ons platform waarop het draait om het delen van onafhankelijke informatie voor de medisch specialist.

Videoproducties

Omdat bewegend beeld nog veel meer zegt dan duizend woorden.

E-learning

Van webinar tot congres. Onze e-learnings zijn divers én geaccrediteerd.

Contentproducties

Van nieuwsbericht tot casestudies. We produceren al uw content op aanvraag.

Offline producties

Hand-outs, magazines, toolkits én maatwerk. Maak een blijvende indruk met print.

Podcasts

Wij produceren ook podcasts

Samen groeien? Bespreek de mogelijkheden met ons