Podcasts

Podcasts voor de medische professional krijgen steeds meer belangstelling. Wij produceren podcasts in verschillende vormen, zoals rondetafelgesprekken met meerdere deelnemers of interviews. Elke podcast wordt vooraf zorgvuldig gescript op zowel inhoud als vorm. Het is van belang dat de audio tot in de puntjes klopt. Wij maken daarom bij voorkeur gebruik van speciale studio’s.

De voordelen van podcasts

Een podcast is een goede manier om kennis tot je te nemen.  Een podcast kan een interview zijn, maar ook een mini-round table, waarin diverse gasten een specifiek medisch inhoudelijk onderwerp verder uitdiepen. Wij produceren podcasts in daarvoor speciaal ingerichte studio’s of op locatie.

Is de podcast interessant genoeg om te delen, ook dat kan eenvoudig. Via uw website of podcast platform kan een kwalitatief inhoudelijke verzameling podcasts worden aangeboden. Podcasts zijn on demand beschikbaar en ze zijn te downloaden. Het maakt niet uit waar je luistert, op de fiets of in het vliegtuig.

 

 

Onze diensten

Van e-learning tot offline producten, al onze producties kunnen geplaatst worden op Mediamed: Ons platform waarop het draait om het delen van onafhankelijke informatie voor de medische professional.

Videoproducties

Omdat bewegend beeld nog veel meer zegt dan duizend woorden.

E-learning

Van webinar tot congres. Onze e-learnings zijn divers én geaccrediteerd.

Contentproducties

Van nieuwsbericht tot casestudies. We produceren al uw content op aanvraag.

Offline producties

Hand-outs, magazines, toolkits én maatwerk. Maak een blijvende indruk met print.

Podcasts

Podcasts zijn niet meer weg te denken als bron van ontspanning en informatie.

Samen groeien? Bespreek de mogelijkheden met ons