E-learning modules die kunnen rekenen op accreditatie

We hebben veel ervaring met het maken van spraakmakende, geaccrediteerde e-learning.

Round table - geaccrediteerd voor 0,5 of 1 uur

Waar de round table over moet gaan, bespreken we graag samen met u. Een medisch journalist stelt vervolgens het draaiboek hiervoor op. Tijdens de round table gaat een panel de discussie aan over het gekozen onderwerp, en leidt een gespreksleider dit in goede banen.
Het is mogelijk om achteraf videofragmenten toe te voegen voordat we de opname ombouwen naar een e-learningmodule.

Standalone Webinar

Als u een webinar wilt maken zonder dat een congres de aanleiding is, bespreken we in overleg het onderwerp. De werkwijze is hetzelfde als hierboven beschreven.

Congres- geaccrediteerd voor 0,5 of 1 uur

Voor deze productievorm filmen we tijdens een congres sessies of presentaties. Het is ook mogelijk om naast de oorspronkelijke slides ook materiaal van derden toe te voegen (zoals afbeeldingen, video’s, geluidsfragmenten) waarna we het geheel ombouwen naar een e-learningmodule.

Lecture - geaccrediteerd voor 0,5 of 1 uur

In een lecture behandelt een spreker een specifiek onderwerp op basis van het draaiboek dat ons medisch journalist in overleg met u opstelt. Het is mogelijk om de presentatie uit te breiden korte video’s en slides, maar ook hoogwaardig materiaal zoals bewegende MRI-beelden.

Casuïstiek - geaccrediteerd voor 0,5 of 1 uur

Op basis van ervaringen uit de dagelijkse praktijk, produceren wij in samenwerking met medische professionals praktische en geaccrediteerde e-learningmodules die bijdragen aan de kennisverbreding.

Casus

Onlangs is de eerste van twee modules die ingaan op de pathofysiologie, diagnostiek en behandeling van bronchiëctasieën gelanceerd. Deze nascholing is bedoeld voor longartsen (i.o.). Onze medische redactie heeft aan de hand van onder andere interviews, de stof verwerkt tot een interactieve nascholing.

Onze diensten

Van e-learnings tot offline producten, al onze producties kunnen geplaatst worden op Mediamed: Ons platform waarop het draait om het delen van onafhankelijke informatie voor de medisch specialist.

Videoproducties

Omdat bewegend beeld nog veel meer zegt dan duizend woorden.

E-learning

Van webinar tot congres. Onze e-learnings zijn divers én geaccrediteerd.

Contentproducties

Van nieuwsbericht tot casestudies. We produceren al uw content op aanvraag.

Offline producties

Hand-outs, magazines, toolkits én maatwerk. Maak een blijvende indruk met print.

Podcasts

Podcasts zijn niet meer weg te denken als bron van ontspanning en informatie.

Samen groeien? Bespreek de mogelijkheden met ons